Σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, 3 δοκάρια , και δυο γκολ η Αναγέννηση Στάνου νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Καμαρούλας και βρέθηκε στην πρώτη «τετράδα» του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 16΄ο Κοτρότσος ανοίγει το σκορ. Στην συνέχεια υπήρχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ από τους γηπεδούχους.

Στο τελευταίο δεκαπενταπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας Καμαρούλας ισορρόπησε το ματς και ήταν άτυχος καθώς είδε δυο φορές την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Λιάπη. Στο 30΄ο Σαμψώνας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, καθώς και στο 44΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι .

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ακόμη δοκάρι !! στο 87΄με μακρινό σουτ του Χ. Γουρνέλου. Η Αναγέννηση στο 85΄με σκόρερ τον Καρακασίδη διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ενώ είχε μια ακόμη ευκαιρία για τρίτο γκολ αλλά ο Μπαλάσκας απόκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Γκόγκα, στις καθυστερήσεις του αγώνα

 

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί: Καλυβόπουλος, Αναστασίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Σπαής- Καραβασίλης)

Λιάπης, Βασιλάρης (Κοντός Σ), Κοντός  Κ. (64΄ Γκόγκα) , Σαλμάς, Μπακαδήμας, Αλπέντζος, Κοτρότσος (87΄Μαυρομάτης), Κόκκαλης, Νταλαπέρας, Πετανίτης (64΄Μασούρας), Μακρυπίδης (41΄Καρακασίδης)

Αστέρας Καμαρούλας ( Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Μπαλάσκας, Αριστόπουλος (83΄Γκουρνέλος Θ.), Τρομπούκης, Παναγιωτόπουλος, Γιώτης, Σταθοχρηστόπουλος, Σαμψώνας ( 83΄ Καπέλης), Λιάτσος(73΄Γκουρνέλος Χ.), Δήμος, Μήκας (70΄Πετρονικολός), Νικολόπουλος