Ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Δυο γκολ, χαμένες ευκαιρίες , τέσσερις κόκκινες κάρτες, και…  στο τέλος οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Άρης Λεπενούς και Πυραμίς Σαρδηνίων θεωρούνται από τις κορυφαίες ομάδες της Β΄κατηγορίας στον 2ο όμιλο και έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν.

Η σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Λεπενούς, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του  ντερμπι σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε με τα δυο γκολ που μπήκαν σε διάστημα ενός λεπτού!!

Ο γηπεδούχος Άρης πήρε προβάδισμα στο 25΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρδαρά, και ο Πυραμίς ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό  με σουτ του Μ. Παπανίκου.

Στην συνέχεια ο ρέφερι της αναμέτρησης για να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές αναγκάστηκε να δώσει 4 κόκκινες κάρτες σε διάστημα 25 λεπτών με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές και τους φιλοξενούμενους με οχτώ!!

Κόκκινες κάρτες δέχθηκαν οι

Μάνθος 59΄,  Μπιστιντζάνος Χ., 75΄, Χαρδαλιάς Γ., 83΄ για τον Πυραμίς Σαρδηνίων και ο Ρούσσος στο 59΄για τον Άρη Λεπενούς

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Καραπιπέρης, Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Μήλιος, Πιστιόλης, Μουρτζιάπης (78΄Κοσμάς), Καρδαράς, Ρούσσος, Βαμβακάς Χ, Λιούλιος, Θώδης Σ., Βαμβακάς Ν., Κοκώνης, Τσοπανάς (85΄ Μπέλος)

Πυραμίς Σαρδηνίων ( Χαρδαλιάς)

Κορομηλιάς Χ. (46΄Φωλιάς Κ), Μάνθος, Μπιστιντζάνος Χ., Παππάς, Καβαλλάρης Κ., Παπανίκος Κ., Παπανίκος Σ., Χαρδαλιάς Γ., Παπανίκος Μ. (90΄Μπιτσιντζάνος Α), Φίλος, Καβαλλάρης Ι (67΄Παπαχαραλάμπους)