Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα εκ μέρους της οικογένειας του Παναιτωλικού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό της Σάμου.

Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω και δήλωσε απόλυτα έτοιμος αν του ζητηθεί να συνεχίσει στο τιμόνι του Παναιτωλικού.

“Θέλω να στείλω τα θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του Παναιτωλικού στην οικογένεια των δύο παιδιών που χάθηκαν στο σεισμό της Σάμου. Τα λόγια είναι περιττά. 

Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω ότι μετά το 25′ όπου ακόμη δεν είχαμε μπει στο παιχνίδι, καταφέραμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση. Είχαμε ευκαιρίες και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λουτσιάνο, ο οποίος συμπλήρωσε:

“Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε λίγο την ψυχολογία των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Από εκεί και πέρα τα παιδιά ελευθερώθηκαν, είχαν πάθος, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα όταν ισορροπήσαμε το ματς. Από ένα φάουλ το οποίο θα μπορούσε να μην δοθεί, κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Εμείς δεν σκεφτόμαστε την παραμονή. Ονειρευόμαστε κάτι παραπάνω. Δεν έχω σκεφτεί τι θα αποφασίσει η διοίκηση. Είμαι εδώ για να βοηθήσω. Δεν είναι κάτι που με τρομάζει. Είμαι έτοιμος, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να περάσουμε τη φιλοσοφία μας”.