Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού επέλεξε να μην «απαντήσει» στον Αλέξη Κούγια, ενώ είναι «κοινό μυστικό» πως θα αποχωρήσει από την ομάδα μαζί με τον Φώτη Κωστούλα

Με «βαρύς» χαρακτηρισμούς προς τον Μάκη Μπελεβώνη σε προσωπικό επίπεδο, ξέχωρα από τον Παναιτωλικό, συνοδεύονται οι περισσότερες εκ των τελευταίων ανακοινώσεων του Αλέξη Κούγια. Η αιτία άγνωστη ή πιο σωστά τη γνωρίζει μόνο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, αλλά την ίδια στιγμή έφερε τον πρόεδρο των «κυανοκίτρινων» στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Βλέπετε άπαντες στο Αγρίνιο τον ρωτούν εάν θα του «απαντήσει», κάτι που πάντως δεν διαφαίνεται. «Δεν έχω τέτοια πρόθεση», σχολιάζει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του και συμπληρώνει, μεταξύ άλλων, πως η σχετική του απόφαση απορρέει από το γεγονός πως δεν επιθυμεί να ανοίξει δημόσιο «διάλογο». Οχι για κάποιον άλλον λόγο.
Αλλωστε τα «καναρίνια» τοποθετήθηκαν επίσημα ως οργανισμός, ενώ και ο Φώτης Κωστούλας «απάντησε» σε έντονο ύφος στον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί». Ισως μάλιστα εδώ να βρίσκεται και το «γιατί». Βλέπετε οι δύο άνδρες λειτουργούν και συνεργάζονται άψογα για περισσότερα από 10 χρόνια, ενώ ο μεγαλομέτοχος των «κυανοκίτρινων» μόνο «εξαφανισμένος» δεν είναι όπως και θέλουν να τον παρουσιάζουν ορισμένοι. Η σχέση τους παραμένει αρραγής, όπως την πρώτη ημέρα.
Αλλωστε ο Μάκης Μπελεβώνης δεν έχει κρύψει πως θα αποχωρήσει από την ομάδα μαζί με τον Φώτη Κωστούλα, όταν έρθει η στιγμή να πέσουν οι τίτλοι τέλους της παρουσίας του τελευταίου στα κοινά του συλλόγου. Το παραπάνω δεν είναι «μυστικό», αφού το έχει αναφέρει σε κατά καιρούς τοποθετήσεις του, δημόσιες και μη. Το ξέρουν και οι… πέτρες, σε απλά ελληνικά. Μάλιστα ισχύει και το αντίστροφο, αφού ο Κωστούλας συνεχώς τονίζει προς πάσα κατεύθυνση πως «όσο θα είμαι εγώ εδώ (σ.σ. στον Παναιτωλικό), θα είναι και ο Μπελεβώνης». Τους συνδέουν πάρα πολλά, με την αλληλοεκτίμηση να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Αρα όταν και αν συμβεί το πρώτο, δηλαδή υπάρξει/βρεθεί/εμφανιστεί «κανονικός» επενδυτής που να καλύπτει τις προϋποθέσεις  που θέτει ο μεγαλομέτοχος των «κυανοκίτρινων» ώστε να του παραχωρήσει την ομάδα (σ.σ. κυρίως να «εγγυηθεί» την ομαλή μετάβαση στην επόμενή της ημέρα), τότε και ο επί σειρά ετών παράγοντάς τους θα αποσυρθεί.
gazzetta.gr