Οι ομάδες συνηθίζουν να διατηρούν κάποιους φυλαγμένους…άσους στο μανίκι τους. Παίκτες που εκεί που δεν το περιμένει κανείς, βγαίνουν στο προσκήνιο και κάνουν τη διαφορά.

Στην προκειμένη περίπτωση στο ρόστερ του Παναιτωλικού κυκλοφορεί ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε χωρίς πολλές… φανφάρες στο Αγρίνιο ελάχιστα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και τα «καναρίνια» θεωρούν πως διαθέτει το ταλέντο και τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε λίρα – εκατό!

Και το όνομα αυτού, Μοχάμεντ Ρέζα Αζάντι.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην αρέσκεται στο shopping παικτών από το Ιράν, ωστόσο για τον 21χρονο επιθετικό έστριψε τις κεραίες του προς την συγκεκριμένη χώρα και έφερε στην Ελλάδα τον πρώην παίκτη της Τράκτορ Σαζί και μέχρι πρότινος συμπαίκτη τον άλλοτε…δικών μας Εχσάν Χατζισαφί και Σοτζέι Μασούντ.

Παρεμπιπτόντως, με τον Χατζισαφί τους ενώνει και η κοινή μανατζερική στέγη – όπως έχει γράψει το SDNA –  δεδομένου πως αμφότεροι έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο.

Στο Αγρίνιο έχοντας λάβει τις καλύτερες συστάσεις για τον Αζάντι, φρόντισαν να «δέσουν» τον διεθνή φορ (με την Εθνική ομάδα του Ιράν Under 23) με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πήρε το επίσημο βάπτισμα του πυρός στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 12 λεπτά.

Κι ενώ τα «βαριά χαρτιά» (Ματσόλα, Μεντόσα, Γιάκολιτς) στην μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με τα δίχτυα, σταδιακά ο χρόνος του Αζάντι θα αυξάνεται στα επόμενα παιχνίδια, με τα «καναρίνια» να ρίχνουν στο τραπέζι και το δικό του χαρτί, ή αλλιώς τον φυλαγμένο «άσο» στο μανίκι τους.