Πίσω από κάθε μεταγραφή συνήθως βρίσκεται ένας μάνατζερ. Είτε θέλει να το παραδεχτεί κανείς είτε όχι, ο ρόλος τους πια στο ποδόσφαιρο είναι κομβικός. Από τη Super League 1 έως τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Η φετινή θερινή μεταγραφική περίοδος ήταν ιδιαίτερη. Λόγω όσων βιώνουμε με την πανδημία, έφτασε Οκτώβριος για να ολοκληρωθούν οι προσθήκες των ομάδων της Super League 1. Όπως και τον Ιανουάριο έτσι και τώρα το Sportime έψαξε και βρήκε ποιος ήταν πίσω από κάθε deal που έκαναν οι 14 ομάδες.

Να σημειωθεί εδώ ότι αναφερόμαστε μόνο στις μεταγραφές που έκαναν οι ελληνικές ομάδες.

Παναιτωλικός:

Πολλές μεταγραφές, λίγοι μάνατζερ… Έτσι έγιναν τα πράγματα στο Αγρίνιο. Οι Νικολάς Ματσόλα και Χαβιέρ Μεντόσα αποτέλεσαν deals των Γκάμπι Λετιέρι – Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ενώ οι δυο τους έκλεισαν και το θέμα του Πάολο Μεντίνα. Ο Χρήστος Γάτσης πήγε τους Νίκο Μελίσσα και Τέλη Καρασαλίδη, ενώ ο Κώστας Χατζηψάλτης ήταν πίσω από τις υποθέσεις των Φράνκο Μάζουρεκ και Χοακίν Αρζούρα. Ο δεύτερος εκπροσωπείται, πάντως, από την Twenty Two, εταιρεία που αναφέραμε και νωρίτερα.

Ο Τάσος Δανιάς, συνεργάτης του Πάνου Γαλαριώτη, ήταν στις υπογραφές με τον Νίκο Βέργο, ενώ ο Ελίας Περέιρα ουσιαστικά πήγε στους Αγρινιώτες μέσω Μπενφίκα.

Ενας εκ των δικηγόρων της τα χειρίστηκε όλα. Γιώργος Τσουρής και Γιάννης Μπιτζίδης έκαναν τη μεταγραφή του Αντόνιο Γιάκολις, ενώ πρακτικά χωρίς μάνατζερ κλείδωσε αυτή του Βάντερσον. Ο παίκτης το πήρε πάνω του και μία… καλή κουβέντα είπε ο Αντώνης Αποστολόπουλος. Τέλος, ο Αμίρ Σααντάτι εκπροσωπεί τον Μοχάμεντ Αζάντι.