Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με ιδιαίτερη χαρά θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του και παράλληλα να ευχηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αθλητή μας Νίκο Οκεκοουγεν για τη συμμετοχή του στο NBA Draft 2020.
Το μεγάλο αυτό βήμα του Nίκου, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει την επιλογή του προπονητικού μας επιτελείου που αρχές Οκτωβρίου και ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, εισηγήθηκε για την απόκτηση του και επέμεινε να προσφέρουμε μπασκετικη στέγη, έτσι ώστε να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.
Η ενσωμάτωση του Νίκου στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, η εξέλιξη του, η πορεία του μας δίνει ένα επιπλέον αίσθημα ικανοποίησης, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως το προπονητικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στις Εθνικές Κατηγορίες και έχει τροφοδοτήσει το Ελληνικό μπάσκετ με αρκετούς άλλους αθλητές, είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Η συμμετοχή του Νίκου στο NBA Draft 2020, μας κάνει υπερήφανους όχι μόνο, όλους εμάς στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Αγρίνιου, που εκπροσωπείται έπαξια από τον Νίκο στο υψηλότερο μπασκετικο στερέωμα.
Νίκο ο Α.Ο και η πόλη του Αγρίνιου είναι μαζί σου
Καλή επιτυχία!!!!
Μετά τιμής
Το Δ.Σ Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου