Ούτε με… αίτηση γκολ σε ροή αγώνα

Άκρως προβληματική είναι η εικόνα που παρουσιάζει έως τώρα ο Παναιτωλικός στη φετινή σεζόν. Δεν είναι απλώς ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας μάλιστα δύο ματς παραπάνω από όλους τους γύρω του (ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία), είναι οι τρανταχτές αδυναμίες που βγάζει στους αγώνες του.

Τρίτη χειρότερη άμυνα και η χειρότερη επίθεση της Super League 1 είναι τα δύο… παράσημα που έχει έως τώρα ο Παναιτωλικός. Και ίσως το δεύτερο αυτή τη στιγμή να είναι πιο ανησυχητικό. Ακόμα και ομάδες όπως η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης έχουν παραπάνω γκολ με δύο παιχνίδια λιγότερα!

Οι Αγρινιώτες έως τώρα δίνουν την εντύπωση πως δεν μπορούν να σκοράρουν ούτε με… αίτηση. Τέσσερα γκολ έχουν σημειώσει και όλα τους προέρχονται από στατικές φάσεις. Πέναλτι στην πρεμιέρα ο Μάζουρεκ, απευθείας φάουλ ο Αριγίμπι με τον Αστέρα Τρίπολης, πέναλτι ο ίδιος παίκτης με τον ΠΑΟΚ και πέναλτι ο Μεντόσα με τον Παναθηναϊκό. Παρεμπιπτόντως, έχει χαθεί και ένα από τον Ματσόλα με την ΑΕΚ.

Εάν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα μπορούσε κανείς να πει πως υπάρχει και ατυχία. Αυτό δεν ισχύει, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί ο Παναιτωλικός δεν είναι ομάδα που κάνει φάσεις και απλώς η μπάλα δεν μπαίνει. Στην πλειονότητα των αγώνων του είναι εντελώς ακίνδυνος.

Αναμφίβολα αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει άπαντες στην ομάδα. Ο Ματσόλα θα γυρίσει και αυτό είναι σημαντικό. Εάν, όμως, δεν ανέβουν όσοι τον πλαισιώνουν προκειμένου να δημιουργηθούν ευκαιρίες, το πρόβλημα θα παραμείνει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα φέρει δεδομένα αλλαγές.

https://www.sportime.gr/