Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως θα προβεί σε μηνύσεις, στους διαιτητές που διεύθυναν τα παιχνίδια της με τον Άρη και τον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΛ είναι αγανακτισμένη με τις αποφάσεις των διαιτητών που διηύθυναν τις αναμετρήσεις της, κόντρα στον Άρη και τον Παναιτωλικό. Έτσι θα τους κάνει μηνύσεις όπως ενημέρωσε σχετικά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ με λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών Καραντώνη – Κοτσάνη (VAR) και Ζαχαριάδη – Γκορτσίλα (VAR) αδικήθηκε κατάφωρα στα παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Παναιτωλικό, όπου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας ζήτησε προσωπική συνάντηση με τον κ. Κλάτενμπεργκ, η οποία όμως είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί, όπως ελέχθη από την ΚΕΔ, λόγω κορονοϊού και του πρωτοκόλλου που εφαρμόζει η ΕΠΟ.

Σήμερα η ΑΕΛ αντιλαμβάνεται ότι στο παρόν στάδιο δεν είναι δυνατόν να λυθεί μέσω του κ. Κλάτενμπεργκ το πρόβλημα των συνεχόμενων κακών διαιτησιών εις βάρος της, αφού από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας τους ορισμούς των διαιτητών συνεχίζουν να τους κάνουν οι Τριτσώνης – Κουκουλάκης».