Το τελευταίο επεισόδιο της μεγάλης αναστάτωσης που έχει προκληθεί στο Μεσολόγγι με τον Γιάννη Αγραβάνη θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες, όταν και ο διεθνής παίκτης θα πρέπει να απολογηθεί στη διοίκηση γιατη συμπεριφορά που του καταλογίζεται. Ο παίκτης ο οποίος αποκλείστηκε από τον αγώνα στο Λαύριο έχει ήδη καταθέσει δημόσια τη δική του θέση για το συμβάν και πλέον οι δύο πλευρές θα τα πουν  κατ’ ιδίαν για να αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους.

Το θέμα δε θεωρείται απλό από τη διοίκηση της ομάδας και καμία εξέλιξη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Αυτοί που περιμένουν με αγωνία την τελική ετυμηγορία, είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν βγει στην αγορά τις τελευταίες μέρες και αναζητούν παίκτη. Ο Αντονι Μάθις δε μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον δεν είναι άσος, όπου κατ’ ανάγκη καλείται να παίξει και έτσι η προσθήκη ενός αμερικανού πλέι μέικερ θεωρείται άμεση και επιτακτική ανάγκη.

Από ‘και και πέρα, αν δεν επιτευχθεί… ανακωχή με τον Αγραβάνη και αποφασιστεί η λύση της… λύσης της συνεργασίας μαζί του, το πράγμα θα μπερδευτεί περισσότερο αφού στο Μεσολόγγι θα πρέπει να ψάξουν και άλλον παίκτη, προφανώς από το εξωτερικό και προφανώς «θυσιάζοντας» άλλον έναν από τους υπάρχοντες αφού ήδη θα είναι έξι, με τον αντι – Μάθις, τον Φέργκιουσον, τον Γκριν, τον Αμάρντι, τον Λάνγκφορντ και τον Μπράουν.

Το «βολικό» για το Μεσολόγγι είναι ότι στο πρόγραμμα υπάρχει αγώνας με τον Παναθηναϊκό που σίγουρα δε θεωρείται εντός προγράμματος, άρα έχει μια εβδομάδα να ανακατέψει την τράπουλα και αν τα καταφέρει να πάει με «δουλεμένη» τη νέα του σύνθεση δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα στη Λάρισα για ένα σημαντικό ματς.

https://basketa.gr/