Παναιτωλικός-Απόλλων: Απίστευτος λόγος για να ακυρωθεί το γκολ του Παναιτωλικού με υπόδειξη για οφσάιντ… υπέρ των γηπεδούχων και διακοπή 7 λεπτών!

Απίστευτα πράγματα στο Αγρίνιο! Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο 73ο λεπτό. Ο Ντιας σκόραρε, οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν. Μέχρι εδώ καλά…

Υπήρξαν διαμαρτυρίες απ’ τον πάγκο του Απόλλωνα. Ξαφνικά λοιπόν, ο διαιτητής Τζοβάρας έκανε νόημα πως πρέπει να περιμένουν οι πάντες γιατί γίνεται εξέταση του VAR.

Ο Τζοβάρας μετά από μερικά λεπτά, κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Παναιτωλικού. Όλοι θεώρησαν πως ακυρώνει το γκολ για να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα! Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε ποτέ. Άλλωστε δεν υπήρξε αμφισβητούμενη φάση που να υπάρχει έστω η υπόνοια για πέναλτι υπέρ της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Τι είχε γίνει; Πριν το γκολ του Παναιτωλικού, έκανε επίθεση ο Απόλλωνας. Έγινε μια σέντρα προς τον Φατιόν που απ’ τα δεξιά έφυγε στον κενό χώρο. Ήταν οφσάιντ όμως. Αυτός γύρισε την μπάλα, έγινε ένα σουτ που κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Κνετ πήρε την μπάλα ενώ αναπηδούμε, έκανε πάσα σε συμπαίκτη του και συνεχίστηκε το ματς με την κατάληξη της φάσης να είναι το γκολ των γηπεδούχων.

Αλλά ο Τζοβάρας μετά από συνεννόηση και με τον πρώτο βοηθό, Τζιώτζιο, ακύρωσε το τέρμα της ομάδας του Αγρινίου, επειδή δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο απ’ τον Κνετ, αλλά με το οφσάιντ που είχε υποδειχθεί ο Φατιόν. Έτσι, υποδείχθηκε το οφσάιντ στο σημείο που ήταν ο παίκτης του Απόλλωνα και το γκολ δε μέτρησε ποτέ!

Δίχως άλλο η πιο παράξενη φάση του VAR αυτό τον 1,5 χρόνο που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα!