Διαιτητής και VARίστας ακύρωσαν γκολ του Παναιτωλικού για λάθος λόγο και του στέρησαν πιθανότατα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στη φάση του ματς που θα συζητηθεί στο 73′, ο Χόρχε Ντίας έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά γύρισε παράλληλα, ο Ταχάρ δεν μπόρεσε να πλασάρει και η μπάλα έφτασε στον Μεντόσα που απέφυγε τον Μπαξεβανίδη και πλάσαρε εύστοχα.

Στην συνέχεια, όμως, ο διαιτητής Τζοβάρας ειδοποιήθηκε από τον διαιτητή VAR Σκουλά, ότι το γκολ δεν μετράει και πρέπει να ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν πως την στιγμή της επίθεσης του Απόλλωνα (πριν δηλαδή ο Παναιτωλικός ξεκινήσει τη επίθεση που οδήγησε στο 1-1), ο εκτεθειμένος Φατιόν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά ο Κνετ δεν έπαιξε τη μπάλα από εκείνο το σημείο, αλλά με τα χέρια.

Ο πρώτος βοηθός έδειξε οφσάιντ, ωστόσο ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού δεν τοποθέτησε τη μπάλα στο σημείο που έπρεπε, αλλά έδωσε με τα χέρια σε συμπαίκτη του για την επίθεση της ομάδας του.

Ωστόσο Τζοβάρας και Σκουλάς πήραν λανθασμένη απόφαση. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει και θα ακυρωνόταν μόνο αν υπήρχε πέναλτι στο τζατζάρισμα του Λιάβα στον Φατιόν.