Ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον, λίγο αφότου έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα αποχωρήσει από το Μεσολόγγι. Διότι έτσι επιτάσσουν οι ανάγκες του ρόστερ.

Για την ακρίβεια ο Φέργκιουσον θα… θυσιαστεί προκειμένου να έρθει στην ομάδα ένας φόργουορντ. Η αποχώρηση του Γιάννη Αγραβάνη ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα για το Μεσολόγγι και θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του. Άλλωστε με την έλευση του Γιουτζίν Λόρενς, ο Φέργκιουσον μάλλον περισσεύει πλέον στην ομάδα.

Σε 8 αγώνες με το Μεσολόγγι ο Φέργκιουσον είχε8,3 πόντους και 2,8 ασίστ αλλά σούταρε πολύ άσχημα (27% στα τρίποντα).

Την ίδια στιγμή στην ομάδα περιμένουν τις εξελίξεις για το θέμα του Τσαντ Μπράουν. Για τον παίκτη έχουν ήδη ηχήσει σειρήνες από μεγαλύτερες ομάδες κι από το εξωτερικό καθώς η πρόοδός του δεν περνά απαρατήρητη. Όπως και η προοπτική του. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα άλλωστε, ο 24χρονος σέντερ βρίσκεται και στο ραντάρ του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται λοιπόν οι νεοφώτιστοι να ψάξουν να βρουν και σέντερ εφόσον υπάρξει θέμα με τον Μπράουν. Που οι πιθανότητες γέρνουν περισσότερο προς το να… υπάρξει παρά προς το να μην υπάρξει.

https://www.sportime.gr/