Για τη νίκη (2-1) του Παναιτωλικούεπί του ΟΦΗ όπου χρίστηκε και σκόρερ, αλλά και τη συνέχεια των «κυανοκίτρινων» στο πρωτάθλημα μίλησε ο Γιώργος Λιάβας στο Metropolis.
«Δεν ξέρω αν θα είναι η πιο κομβική η νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα ήταν πολύ σημαντική. Αν χάναμε θα μπαίναμε σε περιπέτειες. Τώρα πήραμε ψυχολογία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξαν όλα τα δεδομένα. Κάναμε ευκαιρίες. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε εύκολο το γκολ. Όταν χάσαμε το πέναλτι η ψυχολογία έπεσε, είναι λογικό. Σου περνάει από το μυαλό ότι το ματς χάθηκε, γιατί είναι δύσκολο να ανατραπεί το παιχνίδι» , είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Ήταν φοβερό το γκολ του Μανθάτη, μετά άλλαξαν όλα. Παρότι έχουμε ξένους παίκτες, ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια στηρίζει τους Έλληνες και δείχνουν ότι μας εμπιστεύονται. Πέρσι φόρεσα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πάντα η αλλαγή του προπονητή φέρνει αλλαγές κυρίως στην ψυχολογία και είμαι αισιόδοξος. Είμαι στις μικρές εθνικές».
Ο νεαρός αμυντικός ρωτήθηκε και για το γκολ του Πινακά της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ακόμη έναν πιτσιρικά που ξεχωρίζει στη σεζόν, αλλά και τον Τζόλη και το μέλλον του. «Δεν τον έχω δει να βάζει ξανά τέτοιο παρόμοιο γκολ, όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Με τον Τζόλη έχουμε παίξει πιο πολλές φορές ως συμπαίκτες, είναι πολύ καλός και του αξίζει να πάει ακόμη ψηλότερα. Αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Τα όνειρά μου προτιμώ να τα κρατάω για μένα, δεν τα αποκαλύπτω. Επειδή έχουμε πολλούς ξένους παίκτες, το κάνω για να έχουμε καλύτερη συνεννόηση. Τους διευκολύνω. Φυσικά έχω το μυαλό μου και στο εξωτερικό».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ και του Αρη σχολίασε «είναι και οι δύο πολύ καλές ομάδες. Ο Άρης δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ο ΠΑΟΚ επίσης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά τώρα τελευταία δεν τα πάει πολύ καλά».