Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος. Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (27/1) ανακοινώθηκε η αποστολή και αυτή είχε εκπλήξεις.

Φαίνεται ότι για άλλη μία φορά ο Νταμίρ Κάναντι θέλησε να στρέψει πάνω του αρκετά βλέμματα. Ο Ατρόμητος πηγαίνει χωρίς τους Μανούσο και Χριστοδουλόπουλο στο Αγρίνιο. Αμφότεροι έμειναν εκτός χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Αντιθέτως, κανονικά μπήκε στην αποστολή ο Εντομβόνγι. Μπορεί να ανακοινώθηκε μόλις μία μέρα νωρίτερα, αλλά ο Κάναντι τον πήρε στο Αγρίνιο. Με την υπόλοιπη ομάδα θα ταξιδέψει και ο Ούμπιντες παρόλο που είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο λόγος είναι πως ακολουθεί το ματς στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εκεί ενδεχομένως να μπορεί να παίξει.

Η αποστολή: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.