Ο αγώνας στην Τούμπα ολοκληρώθηκε. Και όπως προέκυψε από την… ανάλυση των «ειδημόνων», δεν υπήρξαν μεμπτές φάσεις. Δεν έγιναν λάθη. Και όλα πήγαν πρίμα. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Πήγαν όλα τόσο… καλά όσο προσπαθούν να μας πείσουν;

Ο ΠΑΟΚ από το 43΄έπρεπε να αγωνίζεται με 10 παίχτες….Λάθη έγιναν και πρέπει να τα επισημάνουμε:

Στην Τούμπα, εκεί που διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου και στο VAR βρισκόταν ο Διαμαντόπουλος.

Στο 13′ της συνάντησης ο Αριγίμπι κοντρολάρει την μπάλα με το στήθος, ο Ελ Καντουρί τον βρίσκει με το πόδι στο στομάχι, αλλά ο Ευαγγέλου δεν δίνει κίτρινη κάρτα ως όφειλε.

14 λεπτά μετά ο Αουγκούστο τιμωρείται με κίτρινη για ριψοκίνδυνο παίξιμο κι ενώ του είχε χαριστεί η κάρτα στο 13′!!

Στο 43′ έρχεται η φάση που θα άφηνε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες. Ο Αουγκούστο πατάει επικίνδυνα με τις τάπες των αντίπαλό του, μια φάση που η κίτρινη κάρτα είναι ξεκάθαρη. Ο Ευαγγέλου… κλείνει τα μάτια, ενώ από το VAR δεν μπορούν να επέμβουν καθώς πρόκειται για περίπτωση κίτρινης και όχι κόκκινης. Μάλιστα ο Αουγκούστο κάνει συνεχή παραβίαση των κανόνων και πάλι ο διαιτητής δεν τον τιμωρεί με δεύτερη κίτρινη.

Ήταν τόσο… καραμπινάτη η φάση, που από τον πάγκο του Παναιτωλικού ξεσηκώθηκαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στον Κουτσοσπύρο, που είναι γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού.