Πολύ σημαντική αναμένεται να είναι η Πέμπτη 4/2 για τη Γ’ Εθνική και γενικά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε εκπροσώπους των ομάδων σε συζήτηση.

Την πρόταση του να μην διεξαχθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5/2 συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ερασιτεχνών Αθλητών, αλλά να αντικατασταθεί με απευθείας συνάντηση εκπροσώπων με τον ίδιο κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η πρόταση αυτή ήρθε στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με τα ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου της ΓΓΑ, αλλά και Ολυμπιονίκες και φορείς του αθλητισμού, με θέμα «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση».

Αναλυτικά ο κ. Αυγενάκης είπε:

«Πληροφορούμαι και για τη διάθεση διοργάνωσης συλλογικών αντιδράσεων, διαμαρτυριών κλπ. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό για να ακούσω και να συζητήσουμε με εκπροσώπους της αθλητικής οικογένειας.

Θα πρότεινα μάλιστα να μην διακινδυνευτούν παραβιάσεις των έκτακτων μέτρων για τη δημόσια υγεία και να υπάρξει μια επιτροπή, η οποία θα εκφράσει όσα πρέπει να ειπωθούν.

Σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου είμαστε ανοικτοί και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι οι εκπρόσωποι ερασιτεχνικών σωματείων αθλητών και προπονητών».