Για την επιστροφή του στη δράση, πώς βίωσε όλο αυτό το διάστημα βλέποντας την ομάδα εκτός ενδεκάδας, ακόμη κι εκτός αποστολής κάποιες φορές, αλλά και το στόχο του Άρη στη συνέχεια της σεζόν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση, μίλησε αποκλειστικά στη NOVA. Βεβαίως, σχολίασε και την αυριανή (14/2, 15:00) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ερωτώμενος αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου και πώς την περιμένει μετά τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν, κατά σειρά με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, απάντησε: “Είναι δύσκολο ματς! Ο Παναιτωλικός είναι καλός ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και απολύτως συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα και θέλουμε να μείνουμε δεύτεροι. Είναι λόγος να θέλουμε περισσότερο τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Στα ντέρμπι που προηγήθηκαν είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Πιστεύουμε, πάντως, ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναιτωλικό, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Όσο για το πώς θα δείξει ο Άρης ότι είναι καλύτερος από τον Παναιτωλικό, εξήγησε: “Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή. Να έχουμε την κατοχή και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε γρήγορα. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση στην ομάδα μας από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς. Πρέπει, όμως, να τη διαχειριστούμε. Να δείξουμε χαρακτήρα”.

Σχετικά με το αν η νίκη επί της ΑΕΚ έχει δώσει μεγάλη ώθηση στον Άρη στο πρωτάθλημα, τόνισε: “Ασφαλώς μας έδωσε ώθηση! Ήταν σπουδαία νίκη, μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Μας ανέβασε στη δεύτερη θέση κι εκεί θέλουμε να μείνουμε!”

Για το αποτέλεσμα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και πώς το κρίνει απάντησε: “Η ήττα με σκορ 2-1 μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα το δούμε αυτό, όμως, όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς. Τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και θέλουμε να νικήσουμε Παναιτωλικό”.

Κι όσο για τη δική του επιστροφή στην ενδεκάδα του Άρη και την απόδοσή του στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε συνεχόμενα, ομολόγησε: “Έμεινα πολύ καιρό εκτός. Ένιωθα και τότε χαρούμενος που παίρναμε καλά αποτελέσματα, όμως, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο για μένα όλο αυτό που πέρασα. Τώρα, όμως, επέστρεψα και νιώθω πολύ καλά! Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κρατήσω τη θέση μου στην ομάδα και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να μείνουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα!”