Περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν στην προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο με έντονο διάλογο και αρκετά “γαλλικά” προς τους ποδοσφαιριστές.

Εδώ και καιρό το κλίμα στον ΟΦΗ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στη Super League 1 να φέρουν συνεχή μουρμούρα και γκρίνια.

Η σημερινή (24/2) προπόνηση στο Παγκρήτιο ήταν… επεισοδιακή, καθώς περίπου 100 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο στάδιο και μίλησαν σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης (24/2) απευθύνθηκαν σε έντονο ύφος προς όλους και τους έθεσαν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε, εκτός από κάποια… γαλλικά που ακούστηκαν με κύριους αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές και μετά από 20 λεπτά οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Άπαντες άκουσαν με υπομονή τα όσα τους είπαν σε έντονο ύφος και μάλιστα μετά από απόφαση του Γιώργου Σίμου δεν μίλησαν ούτε οι αρχηγοί.

Ουσιαστικά από τους οπαδούς ζητήθηκε με επιτακτικό τρόπο να νικήσει ο ΟΦΗ το Σάββατο (27/2) στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να σταματήσει η κατηφόρα.

https://www.sportime.gr/