Για την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την προσπάθεια παραμονής του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου, Νίκος Μελίσσας στον Over FM 104.9.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας:

Για την εξαιρετική του επέμβαση στη φάση με τον Ενγκμπακοτό: 

«Νομίζω το καλύτερο κριτήριο είναι η διάρκεια. Δεν είναι ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να κρίνεις έναν παίκτη από ένα παιχνίδι. Στις θέσεις μας υπάρχουν πολλές τεχνικές και πολλές φορές κάνουμε κινήσεις, με τις οποίες παίζεις με τις πιθανότητες, γιατί θεωρητικά είναι ένα έτοιμο γκολ. Όμως, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αφήνεις καμία φάση. Βγήκε μία ωραία απόκρουση και το σημαντικό είναι ότι πήραμε την νίκη».

Για το αν του αρέσει να υπάρχει πίεση καθόλη την διάρκεια του αγώνα:

«Το καλύτερο για τον τερματοφύλακα είναι να μη χρειαστεί να λερωθεί. Αν μπορεί κάποιος να το καταφέρει αυτό είτε με την καθοδήγηση της άμυνας ή της ικανότητας του, είναι ακόμα καλύτερο. Ένας γκολκίπερ μπορεί να πεταχτεί και να βγάλει μία σπουδαία απόκρουση και την επόμενη στιγμή να δεχτεί γκολ. Είναι λίγο σχετικό».

Για τους στόχους της ομάδας του Παναιτωλικού την εφετινή περίοδο:

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει έμψυχο δυναμικό μέσα στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι γίνετε σωστή δουλειά. Από εκεί πέρα είχαμε και κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν θετικά. Έπαιξε ρόλο και η ατυχία που κάποιες φορές η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα.

Την δευτέρα , ήταν μία παρόμοια στιγμή και καλώς ή κακώς και ισοπαλία να έρχονταν το παιχνίδι θα λέγαμε ότι είναι δίκαιη. Όμως, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Για εμάς έχουν μείνει 10 τελικοί. Πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε κάποια αναμέτρηση».