Τη δική του άποψη για τα σενάρια και τις φήμες που κυκλοφορούν περί αναδιάρθρωσης με κυβερνητική παρέμβαση στη Super League, προκειμένου να μην υποβιβαστεί η ΑΕΛ πήρε ο ΝΠΣ Βόλος.

Με ανακοίνωσή του εξέφρασε την αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που τονίζει ότι θα εξέθετε ανεπανόρθωτα τον υφυπουργό Αθλητισμού και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τη φημολογία και τις πληροφορίες που διακινούνται στη Λάρισα περί επαφών και διεργασιών του Αλέκου Κούγια με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θέλουμε να σημειώσουμε ότι:

Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική να περιμένει κάποιος μια υπουργική – κυβερνητική παρέμβαση, που θα εξέθετε ανεπανόρθωτα μια κυβέρνηση όπως η σημερινή, για να γλιτώσει η ομάδα του Αλέκου του Κούγια από τον υποβιβασμό. Ξεκαθαρίζοντας ότι όχι απλώς δεν μας ενοχλεί, αλλά αντιθέτως θα επιθυμούσαμε τη σωτηρία της ΑΕΛ, μέσω των αγωνιστικών διαδικασιών, εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση σε μια τέτοια παρέμβαση που θα αποτελέσει ένα έκτρωμα, μια ακόμη εγκληματική πράξη σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι, στο πλαίσιο αυτής της φημολογίας, αναφέρονται ότι κινούν τις σχετικές απαράδεκτες διαδικασίες θα απέχουν τελικά ακόμα και από αυτή τη σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου όχι απλώς να αποδοκιμάσουν μια τέτοια απόπειρα, αλλά να αγωνιστούν για την αποτροπή υλοποίησής της».