Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου σχετικά με τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό, χαρακτηρίζοντας ότι είναι όλη η χρονιά.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι θα ήταν σημαντικό να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τους “κιτρινόμαυρους” στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά:

Για τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό: “Υπάρχουν εννιά παιχνίδια, αλλά και τα πλέι άουτ. Στα πλέι άουτ θα γίνουν πολλά, θα υπάρχουν αντίπαλοι με 30 πόντους. Θα πρέπει να πάρουμε 4-5 ακόμα για να έχουμε περισσότερη ηρεμία. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναιτωλικό και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί. Αυτά τα παιχνίδια είναι όλη η χρονιά μας”. 

Για το παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους”: Θα εκμεταλλευτούμε την κόπωση της ΑΕΚ. Έχει πολλές λύσεις. Έχει 30 παίκτες που δεν διαφέρουν. Ξέρουμε πως παίζει η ΑΕΚ. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά και να αποσπάσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας”. 

Για τις υπόλοιπες ομάδες που είναι κοντά βαθμολογικά: “Δεν είναι να ηρεμούμε, δεν ξέρουμε τι θα κάνει η Λαμία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Παναιτωλικός, παίζουμε και μεταξύ μας ο θεός να βάλει το χέρι του. Όλοι οι ομάδες είναι κοντά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα”. 

Για τα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα Σμύρνης: “Στα τελευταία παιχνίδια μπερδέψαμε τα πράγματα. Κάναμε καλά παιχνίδια ειδικά με τον ΟΦΗ. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερος βαθμούς, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα είναι στο χέρι μας”.