Ο Γιώργος Σίμος υπέβαλε για τρίτη φορά φέτος την παραίτηση του, με την διοίκηση του ΟΦΗ, αυτή τη φορά να την κάνει δεκτή! Αποδοκιμασίες έξω από το «Γεντί Κουλέ»!

Ο Γιώργος Σίμος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ένατη στη σειρά για τους Κρητικούς, προανήγγειλε την πρόθεση του να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας προπονητής, έκανε πράξη τα όσα άφησε να εννοηθούν μέσω των δηλώσεων του, εντός των αποδυτηρίων, με τη διοίκηση να την κάνει δεκτή. O 42χρονος προπονητής ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Να σημειωθεί οτι ο Γιώργος Σίμος είχε παραιτηθεί άλλες δύο φορές μέσα στη τρέχουσα σεζόν, χωρίς να γίνει δεκτή. Η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή.

«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα. Μίλησα στους παίκτες και στη διοίκηση και μετέφερα την παραίτησή μου. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει δυνατή και θα βγει από αυτή τη δυσκολία. Είμαι σίγουρος για το γκρουπ ότι θα τα καταφέρει. Εμείς μπήκαμε σε αυτή τη δυσκολία. Είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό. Ευχαριστώ όλη τη διοίκηση, τους παίκτες, την οικογένεια Μπούση, τους δημοσιογράφους, όλους που είναι στον οργανισμό του ΟΦΗ. Θα δίνω όλη τη θετικότητα στην ομάδα. Δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο, υπάρχουν τρομερές σχέσεις. Ευχαριστώ τους πάντες. Ήταν τιμή μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο 42χρονος προπονητής.

Πλέον απομένει να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» των δύο πλευρών και το τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη μέρα.

Ήδη πάντως στον πάγκο κάθεται τις τελευταίες αγωνιστικές ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει το «χρίσμα» για το υπόλοιπο της σεζόν.

Απομένουν ακόμα 8 παιχνίδια. Ένα για την κανονική διάρκεια και επτά για τα πλέι άουτ, με τον ΟΦΗ να ψάχνει τρόπους για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πάλι «λαϊκά» δικαστήρια έξω από το «Γ. Κουλέ»

Λίγο μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΛ, αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν έξω από το «Γεντί Κουλέ» αποδοκιμάζοντας ποδοσφαιριστές,  τεχνικό επιτελείο και διοίκηση για την εικόνα της ομάδας. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και κόντρα στον Βόλο.

https://www.sportime.gr/