Λανθασμένες συμπεριφορές σε θέματα εσωτερικής φύσεως χρεώθηκαν στον Γιώργο Κασναφέρη, που αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του έκτακτου Δ.Σ. της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/3). Μάλιστα, υπήρξε και απόφαση αναπροσαρμογής ρόλων και αρμοδιοτήτων στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη, γιο του μεγαλομετόχου, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού μαζί με τον Σωτήρη Παπαδάκη (καθήκοντα που ήδη ασκούσε).

Από εκεί και πέρα έγινε συζήτηση για την αγωνιστική κάμψη της ομάδας και τονίστηκε η κρισιμότητα της κατάστασης εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, την τελευταία αγωνιστική πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης ως τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Κασναφέρη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή του στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά βήματα του και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι. Τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι τώρα, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Έκτορας Μονεμβασιώτης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης.

https://www.a-sports.gr/