Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν είναι ο Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου, και ο Παναιτωλικός δεν σκοπεύει να τον αφήσει έτσι. 

Ο 28χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και σε αυτές τις περιπτώσεις πολλές φορές βλέπουμε το κλαμπ να κάνει μία κίνηση -πρωτίστως- ανθρωπιάς. Ο Παναιτωλικός έχει την πρόθεση να πράξει τα δέοντα και να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Στο τέλος του Φεβρουαρίου έκανε την επέμβαση ο Τζανακάκης και ο Τραϊανός Δέλλας τον πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή για να τον εμψυχώσει και να τον ρωτήσει για την υγεία του. Ταυτόχρονα το κλαμπ του μετέφερε πως θέλει να τον κρατήσει, αν και η τελική απόφαση πάντα ανήκει σε αυτόν που πληρώνει. Η πρόθεση, όμως, υπάρχει και φυσικά θετικός στο να παραμείνει είναι και ο παίκτης.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Εργοτέλη είχε αγωνιστεί σε 16 ματς της Super League 1 μέχρι να τραυματιστεί. Τέλος, εκτιμάται πως θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου επτά μήνες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει την προετοιμασία και λογικά την αρχή της επόμενης σεζόν.

https://www.sportime.gr