Η κανονική περίοδος της Super League 1 ολοκληρώθηκε και θα έλεγε κανείς πως οι εν λόγω παίκτες χτύπησαν βαρομετρικό χαμηλό. Ο Παναιτωλικός βοηθήθηκε ελάχιστα. Ήταν και αυτός ένας λόγος για να τερματίσει μόλις έναν βαθμό πάνω από την προτελευταία θέση.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ σε 22 ματς έχει μόλις ένα γκολ και είναι από τις απογοητεύσεις. Άπαντες περίμεναν περισσότερα. Δεν έπαιζε πάντα στη θέση του, δεν προσπάθησε και η ομάδα να τον βοηθήσει και δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και εκείνος. Γι’ αυτό και μετά το τέλος της σεζόν πολύ δύσκολα θα παραμείνει

Δεν είναι ο μόνος όμως. Όλα δείχνουν πως θα κουνήσει μαντήλι και ο Χοακίν Αρσούρα των οκτώ συμμετοχών. Το ματς στην Τούμπα είναι αυτό που σε μεγάλο βαθμό χάλασε την εικόνα του. Υπάρχουν, πάντως, χαφ που έχουν προβάδισμα στην ιεραρχία έστω και εάν είναι δεδομένο πως και κάποιοι εξ αυτών θα φύγουν.

Από εκεί και πέρα, ο Νικόλας Ματσόλα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Ενδεχομένως να έχει τότε την ευκαιρία να δείξει παραπάνω πράγματα. Εάν δεν είχε τους τραυματισμούς ίσως να ήταν όλα αλλιώς για εκείνον. Έχει καλά στοιχεία, ξεκίνησε τη σεζόν δείχνοντας πράγματα, αλλά στη συνέχεια έβγαλε προβλήματα. Μεγάλη συζήτηση για τον χειρισμό της αποθεραπείας του.

Τέλος, Ελίας Περέιρα και Χαβιέρ Μεντόσα είναι οι άλλοι δύο Αργεντινοί. Ο πρώτος έχει καθιερωθεί πλέον στο αρχικό σχήμα και σε αυτό βοηθάει και η χρησιμοποίηση του Βάντερσον ως στόπερ. Ο δεύτερος με τις εμφανίσεις του είναι άξιο απορίας πώς αποκτήθηκε. Δεν είναι τυχαίο το πόσο χρησιμοποιείται στον δεύτερο γύρο. Ενδεικτικό του τι άποψη έχει για εκείνον ο Τραϊανός Δέλλας. Για το μέλλον του, πάντως, την απόφαση άλλοι θα την πάρουν στο φινάλε της σεζόν.

Να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο έγινε προσπάθεια να αποκτηθεί φορ από την Αργεντινή. Υπήρξε περίπτωση που ξεχώρισε και πραγματοποιήθηκαν και επαφές. Ωστόσο, ο «Τράι» ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε και άλλον παίκτη από τη συγκεκριμένη χώρα. Γι’ αυτό και η… παροικία δεν μεγάλωσε.

https://www.sportime.gr/