Σε τέσσερις νέες μεταγραφές προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου για να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου με τους κανονιέρηδες να κάνουν δικό τους για το υπόλοιπο της σεζόν τον Νίκο Γκόγκα. Ο χαρισματικός επιθετικός τα τελευταία χρόνια αγωνιστικέ με επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας του Αμβρακικού Λουτρού με την οποία την περσινή χρόνια αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας Αιτωλοακαρνανίας με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς τον βρήκε να ηγείται της προσπάθειας της νεοφώτιστης ομάδας στην Α΄κατηγορία Αναγέννησης Στάνου απ όπου και αποκτήθηκε. Για τον παίκτη απ όσο γνωρίζουμε κινήθηκαν ώστε να τον αποκτήσουν και άλλες ομάδες του 5ου ομίλου, με τον ποδοσφαιριστή όμως να καταλήγει στο Μεσολόγγι.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΑΕ Μεσολογγίου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής με την απόκτηση του Χρήστου Μακρυπίδη. Ο 30χρονος πλάγιος χαφ τα τελευταία χρονιά έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ακαρνανικό Φυτειών, Γκυζιακό, Αμβρακικό Λουτρού με τον οποίο στέφθηκε την περσινή χρονιά πρωταθλητής στην Α΄κατηγορία, ενώ η φετινή χρονιά τον βρήκε στην νεοφώτιστη ομάδα της Α΄κατηγορίας Αναγέννηση Στάνου.

Μια ακόμα μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή ολοκλήρωσε η ΑΕ Μεσολογγίου, με την ομάδα του Νίκο Μιμηγιάννη να προχωράει στην απόκτηση του νεαρού Νώντα Νασόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία Μεσολογγίου και ΑΕ Ευηνοχωρίου απ οπού και αποκτήθηκε.

Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΕ Μεσολογγίου, με την ομάδα της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας να προχωράει στην απόκτηση του νεαρού Γιάννη Ρήγα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας καθώς τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της ομάδας, απ οπού και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Μεσολογγίου. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην γειτονική Πάτρα με τα χρώματα του Πάτραι, ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α΄κατηγορία έχοντας γεμάτες χρονιές.

πηγή: https://www.mikriliga.com/