Όρθιος έμεινε στη Λάρισα ο Παναιτωλικός, αλλά οι απώλειες για εκείνον συνεχίζονται. Ένας ακόμη παίκτης του τραυματίστηκε και τίθεται off για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Άγγελος Τσιγγάρας δεν θα μπορέσει να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του για φέτος. Ο Παναιτωλικός θα πορευτεί χωρίς αυτόν, καθώς η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως έχει υποστεί εξάρθρωση. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί στις εξετάσεις που θα υποβληθεί, αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 1,5 μήνα. Συνεπώς από του χρόνου θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Ένα ακόμη πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα στα ήδη πολλά που έχει. Παρεμπιπτόντως, στις δηλώσεις του στη Nova ο 46χρονος τεχνικός είπε: «Νομίζω ότι με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από απροσεξία δεχθήκαμε εύκολα γκολ, θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα με το πέναλτι. Η προσπάθεια έγινε, κρατάμε τον βαθμό και πρέπει να πιστέψουμε παραπάνω. Θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν φεύγω ικανοποιημένος. Έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Η ήττα από τη Λαμία ήταν ένα σοκ για όλους μας. Και για μένα και για τους παίκτες. Αλλά τα παιχνίδια θα πάνε μέχρι τέλους και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους».

https://www.sportime.gr/