Μετά το στραπάτσο από τη Λαμία το βασικό ήταν να υπάρξει αντίδραση. Ειδικά όταν ο Παναιτωλικός αντιμετώπιζε την ομάδα που βρίσκεται από κάτω του στη βαθμολογία. 

Κόντρα στην ΑΕΛ τα ψεγάδια ήταν πολλά. Το θέμα, όμως, ήταν πως ο Παναιτωλικός αντέδρασε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε και έφυγε με τον βαθμό. Δέχτηκε μεγάλη πίεση σε ένα διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν λύγισε και το κομβικό ήταν πως με αυτό τον τρόπο έμεινε από πάνω.

Γι’ αυτό και υπάρχουν κάποια χαμόγελα ανακούφισης μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου (3/4). Δεν μιλάμε για εφησυχασμό, αλλά ήταν τέτοια η πίεση που κανείς δεν ήθελε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος.

Από εκεί και πέρα, πάθος έβγαλαν οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα και αυτό άρεσε σε όλους εντός και εκτός των τειχών. Κάποια προβλήματα δεν έλειψαν βέβαια. Αυτά, όμως, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πλέον έχουν καταλάβει οι πάντες στο κλαμπ πως έχουν γίνει πολλά και σημαντικά λάθη στη διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο, ταμείο τώρα δεν μπορεί να γίνει. Προέχει η σωτηρία.

https://www.sportime.gr/