Η κατήφεια και η απογοήτευση ήταν έκδηλα και αναμενόμενα συναισθήματα στις τάξεις του Μεσολογγίου. H ήττα της ομάδας στην Πάτρα σε συνδυασμό και με τη νίκη της Λάρισας επί του Ηρακλή, σήμαναν τον υποβιβασμό στην Α2 παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Ο Ντίνος Καλαμπάκος έκανε έναν πρώτο, σύντομο, απολογισμό της χρονιάς, ευχαριστώντας τους παίκτες του.

«Εγινε τεράστια προσπάθεια και το είπα και στα παιδιά στο τέλος, ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω παράπονο. Για τα… κόλυβα ας περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, δε θέλω από σήμερα.

Στο ματς κάναμε τεράστια προσπάθεια αλλά είμαστε δυσανάλογοι σαν ομάδα. Ηρθαμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, αλλά υπάρχει διαφορά ποιότητας. Είχαμε και απειρία και άγχος, μας τιμώρησε όμως η ποιότητα του Προμηθέα. Θα ξαναπώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, καταλαβαίνω τη στενοχώρια όλων στην ομάδα, δεν είναι ώρα για αναλύσεις, θα τα πούμε αργότερα.

Στο ματς σταθήκαμε καλά τακτικά. Θέλαμε να χαμηλώσουμε λίγο το ρυθμό του Προμηθέα, να το πάμε σουτ με σουτ, δυστυχώς ο Προμηθέας έδειξε την ανωτερότητά του, να τον συγχαρώ και να του πω καλή συνέχεια.

Δεν θα άλλαζα κάτι στη χρονιά, στις επιλογές. Δεν ήταν ελεγχόμενα τα γεγονότα που προέκυπταν και μας άλλαζαν την ομάδα. Ηταν γολγοθάς. Από το ότι είμασταν σαν τσιγγάνοι σε άλλο γήπεδο, τη φυγή του Αγραβάνη που δεν τη θέλαμε ήταν ξαφνικό το επεισόδιο, φέραμε έναν ξένο, άλλαξαν όλα. Ο Γκριν, τράκαρε, αρρώσητσε, τραυματίστηκε, ο Μπράουν πήρε την επιλογή του  μπάι οαυτ. Τι να λέμε, αν είχε μείνει η ομάδα με μόνο την προσθήκη του Γκότσερ θα βλέπατε άλλα πράγματα.

Ισως και με τις τρεις πρώτες νίκες να πήραν λίγο τα μυαλά μας αέρα και κυρίως λόγω απειρίας οι μαζεμένες ήττες μετά να μας έπεσαν βαριές. Ξαναλέω, αν και είμαι γκρινιάρης και στα εύκολα και στα δύσκολα, σήμερα στα πολύ δύσκολα οφείλω ένα ευχαριστώ στους παίκτες μου. Τα υπόλοιπα σε 18 μέρες που θα τελειώσουμε και τυπικά».

https://basketa.gr/