Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι του Αμβρακικού με τον Παναγρινιακό που έγινε στο γήπεδο του Λουτρού . Αμφότερα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0)

Παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναγρινιακός είχε την ευκαιρία του αγώνα στο 23΄να βρεθεί μπροστά στο σκορ, με τον Στέφανο Φραγκούλη, σε θέση πλάγια αριστερά στην μεγάλη περιοχή του Βασιλειάδη, αλλά η τελική προσπάθεια του ποδοσφαιριστή ήταν άστοχη.

Στο 30΄ο Καραλής για τον Αμβρακικό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ , βρήκε τον Παρδαλό έτοιμο να απομακρύνει σε κόρνερ. Συνέχεια της φάσης με εκτέλεση κόρνερ και πάλι με τον Καραλή ο Θεοδώρου από κοντά προσπάθησέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά οι αμυντικοί του Παναγρινιακού απομάκρυναν τον κίνδυνο για την εστία τους.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41΄), ο Θεοδώρου για τον Αμβρακικό με μακρινό σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Παρδαλό, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυντικών του Παναγρινιακού και να καταλήγει κόρνερ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να παραμένει ανάμεσα σε δυο ομάδες που είχαν στόχο πρώτα να διαφυλάξουν το μηδέν για την εστία τους και στην συνέχεια να προσπαθήσουν να πετύχουν το γκολ της νίκης

Κάπως έτσι ……εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με της φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες να είναι λίγες….

Στο 54΄  κάθετη μπαλιά του Ζοτάι ο Σπανός μόνος απέναντι στον Παρδαλό δεν βρίσκει την μπάλα όπως ήθελε για την στείλει στα δίχτυα, ενώ το σουτ του Βασιλάρη στο 66΄έφυγε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Α. Φραγκούλη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 79΄σέντρα του Μηλιου από τα δεξιά ο Βασιλόγιαννης δεν βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι από κοντινή απόσταση .

Η απάντηση για τον Αμβρακικό ήρθε στο 83΄με το διαγώνιο σουτ του Δήμου να φύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Κοντογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιμάτσι.

Διαιτητής : Ζυγάς (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Βασιλόπουλος (Αιτ/νίας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Γεώργιος Γιάκος)

Βασιλειάδης, Σπανός(57΄Παπαχρονόπουλος), Κοντογιάννης, Αριστόπουλος, Καραλής(86΄ Κακιώνης), Μικιές, Θεοδώρου (75΄Παπακίτσος), Παγώνης, Στασινόπουλος, Δήμος(86΄ Καλπακούλας), Ζοτάι (57΄Λιμάτσι)

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Παρδαλός,  Καλοκαίρης, Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας (46΄Βασιλόγιαννης), Λαμπρίδης (81΄Νουλας Σ., Μήλιος, Γκασούκας (18΄ λ.τρ. Φραγκούλης Σ) ,  Βασιλάρης (75΄Κούσης) , Σκιαδάς.