Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Παναιτωλικός στους «Ζωσιμάδες». Την είχε μεγάλη ανάγκη. Σε συνδυασμό με ό,τι έγινε στο ΑΕΛ – ΟΦΗ πλέον του δίνεται η δυνατότητα να ανασάνει. Στο χέρι του απολύτως είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Εννοείται, πάντως, πως δεν αρκεί αυτό. Ο Παναιτωλικός δεν θέλει να μπει στην περιπέτεια των μπαράζ και στα δύο ματς που απομένουν θα κληθεί να πάρει περισσότερους βαθμούς από τον ΟΦΗ. Δεδομένου ότι υπάρχει ματς μεταξύ τους, ορίζει την τύχη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αγρινιώτες το Σάββατο (24/4) νίκησαν για πρώτη φορά εκτός έδρας, ενώ ταυτόχρονα αυτή ήταν η παρθενική τους φορά που πανηγυρίζουν δεύτερο σερί τρίποντο. Για να βρει κανείς από πότε έχει να το ξανακάνει αυτό ο Παναιτωλικός, πρέπει να πάει στο ίδιο σημείο της περσινής σεζόν.

Τότε η ομάδα του Μάκη Χάβου, που είχε αποφύγει στα πλέι άουτ και τα μπαράζ, είχε νικήσει στη Νέα Σμύρνη το Πανιώνιο και στη συνέχεια εντός έδρας τον Βόλο. Για να βρει, όμως, κανείς δύο νίκες στην κανονική διάρκεια της Super League 1, πρέπει να πάει πολύ πίσω. Ήταν Δεκέμβριος του 2018 όταν ο Παναιτωλικός επικρατούσε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια νικούσε εκτός έδρας τον Άρη με γκολ των Μαλή και Λουσέρο. Στον πάγκο καθόταν ο Τραϊανός Δέλλας.

https://www.sportime.gr/