Αναλυτικά η ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού Θύρα 6 – Warriors :

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έιχε το πιο σημαντικό ραντεβού με την ιστορία του μέχρι τότε. Εκείνη η Κυριακή ήταν μέρα γιορτής για το Αγρίνιο, για τα περίχωρα, για ολη την Αιτωλοακαρνανία αλλά και για τους απανταχού Παναιτωλικούς του πλανήτη. Το ματς είχε νικητή πριν καν αρχίσει. Τι άλλο θα μπορούσε να γίνει άλλωστε εκείνη τη μέρα;
Ο Τίτορμος προβιβάζεται στην Α’ Εθνική μετά από 33 ολόκληρα χρόνια και το Αγρίνιο παίρνει φωτιά. Όλος ο κόσμος παραμένει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες την απονομή του πρωταθλητή. Είναι από τις μέρες που το παναιτωλικό dna μπήκε σε κάθε αγρινιώτικο σπίτι.
10 χρόνια μετά ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δίνει ακόμα μια φορά ραντεβού με την ιστορία. Αυτή τη φορά ίσως όχι για το λόγο που θα φανταζόταν κάνεις, ειδικά αυτός που έζησε από κοντά στιγμές όπως αυτή που προαναφέρθηκε. Στα δύσκολα όμως είμαστε μαθημένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω σήμερα.
Εμείς θα είμαστε εκεί. Όποιος έχει το ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μικρόβιο μέσα του καλά θα κάνει να μας ακολουθήσει. Όχι για εμάς. Για την ομάδα της πόλης του, για την περηφάνια αυτού του τόπου.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6 ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟΡΜΟ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!
Επειδή άνθρωποι είμαστε, και το μέγιστο αγαθό του ανθρώπου είναι η υγεία, παρακαλούμε τα μέλη μας αλλά και όλο τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να τηρήσει τα μέτρα υγιεινής κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.