Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα αποτελεί ο Γιάννης Πετράκης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των γαλάζιων, Νίκο Κίρζη για την απόφαση της διοίκησης να διακοπεί η συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του 61χρονου τεχνικού με την ομάδα της Λεμεσού είχε ισχύ και για την επόμενη σεζόν, όμως η απόφαση της διοίκησης είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Γιάννης Πετράκης διαδέχθηκε τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα τον Νοέμβριο του 2020. Δέχθηκε αρκετή κριτική από τις πρώτες μέρες παρουσίες του στο Κολόσσι για την επιλογή του να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Στην πορεία ο έμπειρος κόουτς κέρδισε συμπάθειες, καθώς ο Απόλλων βάδιζε από επιτυχία σε επιτυχία, κέρδισε αγώνες και βαθμούς σε κρίσιμα παιχνίδια, όμως το όνειρο για απόκτηση του πρωταθλήματος χάθηκε άδοξα με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον αδιάφορο Ολυμπιακό.

Υπάρχει καθολική εκτίμηση από πλευράς διοίκησης για τον χαρακτήρα και τις ικανότητες του Πετράκη, όμως πρόθεση του Νίκου Κίρζη είναι η πρόσληψη ξένου προπονητή με παραστάσεις πρωταθλητισμού και με πιο ισχυρή προσωπικότητα.

πηγή goal.com.cy