Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι προπονητής του ΟΦΗ και για τα δύο επόμενα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η Ηρακλειώτικη ΠΑΕ.

Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (17/5) θα μιλήσει και ο ίδιος για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Νιόπλια για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο κ. Νίκος Νιόπλιας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε σύνολο επτά αγώνων ο ΟΦΗ είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ απομένει η τελευταία αγωνιστική των play out.

Συνολικά, στις δύο θητείες του ως προπονητής της ομάδας μας, μετράει 38 αγώνες (σε Γ Εθνική, Football League και Super League) με απολογισμό 24 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες».

Με Σελίμοβιτς η αποστολή

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς προπονήθηκε και σήμερα και μπήκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Adil Nabi, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ricardo Vaz, Felipe Souza, Nazareno Solis, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Neira, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Sardinero, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης.