Χωρίς αγωνία έπαιξε ο Παναιτωλικός το τελευταίο του ματς στη φετινή Super League 1. Ο στόχος της απευθείας παραμονής ούτως ή άλλως.

Το ματς με τον ΟΦΗ ήταν μία ευκαιρία για δοκιμές και για να προστατευτούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Αυτό φάνηκε και από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Παναιτωλικός γνώριζε εξ αρχής πως θα πάει στα μπαράζ.

Η σεζόν είναι αποτυχημένη εκ των πραγμάτων, αλλά στα δύο παιχνίδια που έρχονται, υπάρχει η ευκαιρία για να σωθεί κάτι. Ο υποβιβασμός θα είναι καταστροφικός και το αντιλαμβάνονται όλοι αυτό.

Κάθε ομάδα της Super League 1, που πηγαίνει στα μπαράζ, είναι σαφές πως έχει τον πρώτο λόγο. Η διαφορά επιπέδου υπάρχει. Άλλα μπάτζετ, άλλα ρόστερ, άλλη ποιότητα. Βλέποντας κανείς τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, αντιλαμβάνεται πως ο Παναιτωλικός έχει καλύτερους παίκτες, περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο ταβάνι.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποί του λένε πως «θα έχουμε αυτοκτονήσει», εάν τελικά η ομάδα δεν τα καταφέρει ούτε εκεί. Σε πρώτη φάση στο Αγρίνιο περιμένουν να μάθουν την Τετάρτη (19/5) τον αντίπαλό τους. Και όλα αυτά φυσικά εφόσον δεν υπάρξει κάποια ποινή στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα καταγγέλλει ο Αλέξης Κούγιας.

https://www.sportime.gr/