Ο Παναγρινιακός με την σημερινή νίκη έφτασε στους 12 βαθμούς ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Στο εξ΄αναβολής  ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής του 5ου ομίλου ο Παναγρινιακός στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 επί της Αναγέννησης Άρτας και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, όσο αφορά την παραμονή του στην Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της, εντούτοις σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης πέτυχε τα γκολ που έδωσαν την πολύτιμη νίκη.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Μιχάλη Παρδαλού. Ο 19χρονος πορτιέρο όσες φορές χρειάστηκε έδωσε το παρών και δεν επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα ο Παναγρινιακός προηγήθηκε στο 12΄ με τον Λαμπρίδη. Στην συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική και πολύ καλό τον Παρδαλό κράτησε το «μηδέν» στην εστία του, και στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Ντούλια, σφραγίζοντας την πολύτιμη νίκη.

Από την άλλη μεριά η Αναγέννηση Άρτας προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα εντούτοις οι ποδοσφαιριστές της ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια..

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

1΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα ελάχιστα άουτ

12΄ΓΚΟΛ 1-0 Κάθετη μπαλιά του Βασιλόγιαννη στον Λαμπρίδη , ο οποίος μπήκε ταχύτατα στην περιοχή της Αναγέννησης , και με πλασέ πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Παναγρινιακού.

25΄Δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου από καλή θέση η μπάλα βρήκε τον Γκόλια και κατέληξε κόρνερ

30΄Κοντινή κεφαλιά του Σιδηρόπουλου , η μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Παρδαλού

38΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Μαλτέζο σε καλή θέση απέναντι από τον Παρδαλό, κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα του Παναγρινιακού να απομακρύνει την μπάλα , και στην συνέχεια της φάσης ο Σιδηρόπουλος έκανε άστοχο σουτ

46΄Δυνατό σουτ του Μαλτέζου μπλοκάρει ο Παρδαλός

53΄Μακρινό σουτ του Μπότσαρη , ο Παρδαλός δηλώνει παρών

69΄Ο Βασιλόγιαννης  με εκπληκτική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή της Αναγέννησης, προσπάθησε να σουτάρει ή να δώσει πάσα, όμως κάνει το κάτι …παραπάνω με τον Σχισμένο να απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του

83΄Διαγώνιο σουτ του Τσελα η μπάλα ελάχιστα άουτ

84΄Σέντρα του Παπαρούνη, ο Κολιός από καλή θέση σουτάρει άουτ

88΄Μακρινό σουτ του Μπότσαρη η μπάλα άουτ

91΄Σέντρα του Τσελά, κεφαλιά Κολιού, ο Παρδαλός μπλοκάρει την μπάλα

94΄ΓΚΟΛ 2-0. Ο Ντούλιας εκμεταλλεύεται την  όμορφη πάσα του Αγγέλη και με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα Στέφανος Φραγκούλης και Χεμπέγια αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

 

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας) Βοηθοί: Φραγκούλης Π. – Νάστος (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος):

Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σκιαδάς, Λαμπρίδης ( λ.τρ. 46΄ Φραγκούλης Σ.), Μήλιος (81΄ Παναγιωτόπουλος), Νούλας (62΄Σαμψώνας), Βασιλάρης (75΄  Αγγέλης), Βασιλόγιαννης (75΄ Ντούλιας)

Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας):

Μήτσιος, Χεμπέγια (77΄ Κολιός), Τσελά , Σχισμένος, Παπαρούνης, Γούλας, Μαργώνης (46΄ Μπότσαρης), Χούσος, Σιδηρόπουλος, Κραμπής (65΄ Αρτέμης), Μαλτέζος (65΄ Σιλιόγκας)