Σε μία δοκιμασμένη λύση θέλησε να πάει το προηγούμενο καλοκαίρι ο Παναιτωλικός αποκτώντας τον Φράνκο Μάζουρεκ. Σε κανέναν εκ των δύο, όμως, δεν βγήκε αυτό το come back.

Ο Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή έχει τα μπαράζ με την Ξάνθη στο μυαλό του. Ενδεχομένως η καθυστέρηση στον σχεδιασμό να προκαλέσει και κάποιες απώλειες.

Ο Μάζουρεκ βρήκε ήδη τον επόμενο προορισμό του. Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη σεζόν, με ευθύνη και του προπονητή του που δεν τον αξιοποίησε όπως θα έπρεπε, αλλά εξασφάλισε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στην Κύπρο.

Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΛ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές για συμβόλαιο 1+1 ετών. Η ρήτρα ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ο Αργεντινός.

Όσο για τις απολαβές του; Αύξηση θα πάρει στη Μεγαλόνησο ο 27χρονος. Φέτος το συμβόλαιό του ήταν κοντά στις 100.000 ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αύξηση ενδέχεται να αγγίξει και το 40%. Και αυτά τον πρώτο χρόνο γιατί τον δεύτερο το ποσό θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Έτσι μετά από μία τριετία και έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό τη Λέφσκι Σόφιας ο Μάζουρεκ είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Κύπρο.

https://www.sportime.gr/