Με τον πιο ιδανικό τρόπο επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από 7 μήνες η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα που σαν σε προπόνηση επικράτησε με σκορ 5-1 του Παναιτωλικού και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε έξι ματς που έχει δώσει.

Από το πρώτο ημίχρονο έχει κλειδώσει την υπόθεση νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα (4-0). Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν και όλες οι αλλαγές και γενικά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

Από δυο γκολ πέτυχαν ο Φερεντίνος και Μίνα, ένα ο Λώλης ο οποίος είχε συμμετοχή στα 4 γκολ της ομάδας του. Το γκολ για τον Παναιτωλικό πέτυχε στο 54΄ ο Νικολάου (μείωσε σε 5-1). Επίσης ο Παναιτωλικός είχε δυο δοκάρια στο 32΄με τον Τρομπούκη, και στο 87΄με τον Δημητρίου)

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας):

Βρακάς, Πήλιος Αλ, Ρίζος, Τσιούτσιος, Ντόντης, Τσέλιος, Φερεντίνος, Κύρκος, Μίνα, Γροσδάνης, Λώλης Αλ.

Αγωνίσθηκαν επίσης οι Γερονικολός ,  Ψωμαράς, Δημητρέλος, Ν Λώλης, Γκρέστας

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο ντε Σόουζα):

Καρβέλης, Θεοδώρου, Σοροβος, Παπανικόπουλος, Σαράκης (75΄Ταράσης), Κρανιώτης ( 65΄  Ζουρνατζάκης) Βασίλας(46΄Νικολάου), Νταβάνος, Λαζαρίδης(46΄Τσιγαρίδης), Τρομπούκης (73΄Δημητρίου), Τσακνής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν  ο Νικόλαος Μαγγιώρος με βοηθούς τους Πολύτιμο-Άγγελο Σίσκα και Σωτήριο Πάνο όλοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου.

https://www.passports.gr