Ένας βαθμός ήταν το ζητούμενο για τον Παναγρινιακό

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου αγωνίζονταν στην δυνατή έδρα της Λευκίμμης με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Τα κατάφερε λοιπόν ο Παναγρινιακός !!

Με το στείρο 0-0 σε ένα συγκλονιστικό ματς με αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, πήρε τον πόντο και σε συνδυασμό με τις ήττες που γνώρισαν Κέρκυρα και θύελλα Κατσικάς, ανανέωσε το ραντεβού του και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Παναγρινιακός με σωστή αμυντική τακτική , και εντυπωσιακό για μια ακόμη φορά τον 19χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Παρδαλό , πήρε την ισοπαλία (0-0) απέναντι σε μια ομάδα που είχε στόχο μέχρι ακόμη και σήμερα  την πρώτη θέση.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη, για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Παρδαλού. Μάλιστα είχαν και την ευκαιρία του αγώνα στο 90΄με τον Μουζακίτη, από καλή θέση να σουτάρει στο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου της ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του οι Δημήτριος Τσαντάς και Δημήτριος Μποσιάς, επίσης της ΕΠΣ Ηπείρου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Λευκίμμης (Κορομπόκης)

Γκάκος,  Λούβρος(73΄Σπίνουλας), Γρηγοριάδης, Κωνσταντινίδης ( 88΄ Βασιλάκης), Μουζακίτης, Κιπτίου, Ματσοβίλας, Πανταζής, Τσεβανέδης, Πουλημένος, Λαμπόρτα (75΄Κουλούρης)

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας ( 46΄ λ.τρ. Κάππας) , Φραγκούλης Αγ. (19΄ λ. τρ. Βασιλάρης, 75΄Φραγκούλης Στ.), Σκιαδάς, Σαμψώνας, Μήλιος, Λαμπρίδης, Βασιλογιάννης, Ντούλιας, Αγγέλης (91΄Κωστόπουλος)