Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Παναιτωλικός καλείται άμεσα να πάρει αποφάσεις για του χρόνου. Βασικότερη όλων το ποιος θα είναι προπονητής.

Στο Αγρίνιο την έχουν πατήσει στο παρελθόν με λανθασμένες αποφάσεις σε αυτό το κομμάτι. Κυρίως με τις εμπνεύσεις που είχαν με τους δύο Πορτογάλους. Γι’ αυτό και θέλουν να είναι αρκετά προσεκτικοί. Ο Παναιτωλικός γνωρίζει πως με άστοχη επιλογή, βάζει σε κίνδυνο άλλη μία χρονιά.

Έρχεται Σαββατοκύριακο εξελίξεων με αρκετές επαφές για να παρθούν οι αποφάσεις. Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένα όνομα που ακούγεται, αλλά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Προτείνονται και θα προταθούν προπονητές από Ελλάδα και εξωτερικό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο ξένου που να έχει εργαστεί ξανά στη χώρα μας. Όλα στο φλου είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές και για τους παίκτες του ρόστερ που μένουν ελεύθεροι. Πολλές υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο τους, πάντως, ενώ με κάποιους έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για να ανανεώσουν. Ο Κνετ καιρό τώρα έχει ξεκαθαρίσει πως είναι απρόθυμος να παραμείνει. Τάσεις φυγής είχε εκδηλώσει στη διάρκεια της σεζόν και ο Ταχάρ, ενώ οι Αρσούρα και Γιάκολις δεν είχαν ικανοποιήσει. Ο Αριγίμπι ψάχνεται να βρει ένα καλό συμβόλαιο κάπου, ενώ για άλλους όλα είναι ρευστά.

https://www.sportime.gr/