H ανακοίνωση του πίνακα διαιτησίας της Σούπερ Λιγκ 1 δεν έγινε, όπως βάσει δημοδιεύματων αναμενόταν, μέχρι τις 15 Ιουνίου, και πλέον ως πιθανότερο χρονικό διάστημα θεωρείται αυτό αμέσως μετά το τελος των αγώνων του EURO.

O Kλάτενμπεργκ βρίσκεται στις ΗΠΑ εκτελώντας χρέη σχολιαστή των αποφάσεων των διαιτητών στους αγώνες και όσον αφορά τα ονόματα που θα βρίσκονται στο νέο πίνακα, τα οποία σημειωτέον δεν θα τύχουν καν της έγκρισης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, απλώς θα γνωστοποιηθούν στα μέλη της, όπως θα γνωστοποιηθούν στα ΜΜΕ, δημοσίευμα της Forza αναφέρει ότι “είναι βέβαιο ότι οι πίνακες θα έχουν αλλαγές και θα μειωθεί ο αριθμός των 28 διαιτητών, που είχε φέτος η Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, κάποιοι που δεν έπεισαν τον Κλάτενμπεργκ για τις ικανότητές τους, θα βγουν και θα ανέβουν 4-5 από τη Σούπερ Λιγκ 2, που φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει και έχουν πάρει ένα σωρό ορισμούς. Και γενικά έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Ανάμεσά τους είναι ο Βεργέτης από την Αρκαδία, ο Ντάουλας από τη Δυτική Αττική, ο Πολυχρόνης από την Πιερία, οι περσινοί υποβιβασθέντες Κατσικογιάννης, Τσαμούρης, καθώς και ο Βλάχος από την ΕΠΣΑΝΑ (…)Σε ότι αφορά εκείνους που λέγεται πως θα μείνουν εκτός, και χωρίς να είναι κάτι βέβαιο, μιλάμε για τους Κοτσάνη, Βρέσκα, Βάτσιο, Μαλούτα κ.α.

Κάποιοι από τους νέους θα πάνε στη Σούπερ Λιγκ 2 για να πάρουν συμμετοχές και να καταλάβει ο πρόεδρος της ΚΕΔ τι αξίζουν, ενώ φημολογείται ότι θα βγάλει έναν από τους διεθνείς, Σκουλά ή Τζήλο, γιατί θέλει να προωθήσει στον πίνακα τον Γκορτσίλα, που σε μερικούς μήνες θα γίνει 37 ετών.” ‘Πηγή: