Η παρουσία του Αναστασίου στον πάγκο και η πώληση του Κωνσταντόπουλου προκαλεί μεταγραφικές φήμες για πρώην παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ο ίδιος έχει συνεργασία με μανατζερικό γραφείο, το οποίο έκανε και τη μεταγραφή του Τόλη Κωνσταντόπουλου στη βελγική Μπέρσοτ. Όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, άρχισαν και τα μεταγραφικά σενάρια για πρώην παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που έχουν στέγη το συγκεκριμένο γραφείο…

Ο πρώτος είναι ο Νιγηριανός Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έπαιξε στον Παναθηναϊκό σε 67 ματς και είχε δέκα γκολ κι έπειτα αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό, Ρόντα, Κορτράικ, Ομόνοια και τώρα είναι στην Κέιπ Τάουν Σίτι της Νοτίου Αφρικής.

Ο Παναιτωλικός, παράλληλα, θέλει και τερματοφύλακα και ήδη άρχισαν σενάρια για τον διεθνή γκολκίπερ Γιάννη Ανέστη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με τη Γκέτεμποργκ έως το τέλος του έτους, είναι βασικός στην ομάδα της Σουηδίας και δεν είναι απλό να φύγει.

Σενάρια υπάρχουν και για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Τάσου Αυλωνίτη. Ο 31χρονος αμυντικός, έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Άσκολι με την οποία τη σεζόν που πέρασε είχε 15 ματς. Κι αυτός ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο.