Βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου και οι διοικούντες στον Απόλλωνα Θέρμου ξεκινούν τον σχεδιασμό της καινούριας χρονιάς. Και στην υπόθεση αυτή το θέμα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ψηλότερα από όλα στην σχετική αντζέντα.

Στις επόμενες ημέρες αναμένεται η συνάντηση της διοίκησης του συλλόγου με τον προπονητή Κώστα Γιωτόπουλο, για το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Στην συνέχεια σειρά παίρνουν οι εξελίξεις αναφορικά με τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν . Εντός των ημερών θα προκύψουν νεώτερα από αρκετές υποθέσεις που απασχολούν την διοίκηση του Απόλλωνα Θέρμου .

Θα υπάρξουν επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ πάντα σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας έχει επαφές με 3-4 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Θα καταθέσουν τις προτάσεις τους , και θα περιμένουν στο ακουστικό για τις απαντήσεις , αισιοδοξώντας πως αυτές θα είναι θετικές , ώστε να κλείνουν σιγά-σιγά οι τρύπες από το ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε, εντούτοις η διοίκηση του συλλόγου ήταν συνέχεια δίπλα στους ποδοσφαιριστές

Η διοίκηση φρόντισε να είναι απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές. Οι ανάγκες ήταν όλες τακτοποιημένες, μέχρι και τον Ιανουάριο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αυτή η κατηγορία.

Άλλωστε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση με αποτέλεσμα στο σωματείο του Απόλλωνα να στερούνταν από εισπράξεις,  από εισιτήρια αγώνων, χορηγίες , διαφημίσεις. Παρόλα αυτά κατάφεραν  οι άνθρωποι της ομάδας να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που συνάντησαν.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών αναμένεται να  συμβιβαστεί και θα δείξει σεβασμό και κατανόηση απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο που βρίσκεται κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας