Μετά τις τακτικές αρχαιρεσίες που έγιναν στις 11 Ιουλίου  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναγέννησης Στάνου και με την ομόφωνη απόφαση των μελών του συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Στάνου είναι το εξής:

Πρόεδρος: Καραδήμας Χρήστος.

Αντιπρόεδρος: Μπουραλέξης Γεώργιος.

Ταμίας: Καρακώστας Ευάγγελος.

Γραμματέας: Μουτάφης Χρήστος.

Έφορος Υλικού: Ψωφακης Ιωάννης.

Γενικός Αρχηγός: Καρακώστας Χρυσος.

Μέλη: Παλιούρας Γεώργιος ,Νταλάκος Ιωάννης, Γάκης Θανάσης.

 

Μέσα από αυτή την διαδικασία η Αναγέννηση βγήκε ακόμα πιο ενισχυμένη για την νέα χρονιά με δυνατό συμβούλιο κοιτάζοντας το μέλλον με  μεγαλύτερη αισιοδοξία!!!

Εκτός των άλλων πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία παιδικού τμήματος του οποίου παρέδωσε το τιμόνι στον πολύπειρο Γιαννη Νταλακο ο οποίος θα έχει δίπλα του ως υπεύθυνο ανάπτυξης ακαδημιών τον Θανάση Γακη.

Αξιοσημείωτο των χθεσινών γεγονότων ήταν η άρνηση του αντιπρόεδρου Γεωργίου Μπουραλεξη να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας παρόλο που του προτάθηκε,  προσφέροντας τον τιμητικά,  στον νυν πρόεδρο της ομάδας  Χρήστο Καραδημα,  αναγνωρίζοντας του το έργο που έχει κάνει στην ανακατασκευή του γηπέδου,  αλλά και δίνοντας του χώρο για να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο για τον σύλλογο.

Γιάννης ψωφακης , Γιώργος Παλιούρας και Ευάγγελος Κατσικοκερης συνεχίζουν ακάθεκτοι την τεράστια προσφορά τούς σε όλο αυτό το οικοδόμημα προσφέροντας ψυχή και σώματι σε όλα τα επίπεδα.

Οι Αφοί Καρακώστα ομάδα υποστήριξης στα εύκολα και στα δύσκολα,  και η ευχάριστη έκπληξη με ακόμα ένα νέο μέλος με όρεξη για προσφορά ο Χρήστος Μουτάφης, απαρτίζουν τα άτομα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αναγέννησης.