Το χτίσιμο της καινούργιας χρονιάς έχει ξεκινήσει στην Αναγέννηση Στάνου, και είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις, αναφορικά με την παραμονή του τεχνικού τιμ, καθώς και με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου.

Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας ο Τάσος Σπαής συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας.  Ο έμπειρος προπονητής θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές , ήδη οι πρώτες επαφές έγιναν και μένει να φανεί ποιες από αυτές θα προχωρήσουν , αλλά και ποιες θα χρειαστεί είτε να υπάρξουν νέες κουβέντες , είτε να αναζητηθούν οι αντικαταστάτες τους.

Πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης είναι η παραμονή της συντριπτικής πλειονότητας των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της Αναγέννησης και την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, και στις επόμενες ημέρες ίσως ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές στην Αναγέννηση Στάνου